Selecteer een pagina

Wagenparkbeheer en leveranciersmanagement

Focus op je core business

Wagenparkbeheer

Het beheer van het wagenpark en overige mobiliteit vergt steeds meer tijd en kennis. Kennis van zowel technologische ontwikkelingen als de steeds veranderende wet- en regelgeving, fiscaliteit, subsidies en klimaatplannen.
Het aantal leveranciers neemt toe, medewerkers worden steeds veeleisender en misschien heb je naast het wagenpark ook nog andere verantwoordelijkheden. 

De Mobiliteitsbaas kan hierbij ontzorgen door de efficiency te verhogen of een deel van de beheertaken over te nemen. Bijvoorbeeld op de volgende onderdelen:

 • Operationeel beheer uitbesteden
 • Rapportages en analyses verzorgen
 • Fleetmanagement systeem implementeren
 • Bijhouden veranderende wet- en regelgeving

 

Tegelijkterijd kunnen we ook het leveranciersmanagement van je op ons nemen.

Leveranciersmanagement

Net als bij een auto is het verstandig om de prestaties van je mobiliteitsleveranciers periodiek te controleren. Na het sluiten van een overeenkomst verslapt de aandacht vaak terwijl het dan pas echt begint. Hoe zien precies de jaarlijkse fiscale wijzigingen eruit en worden deze correct doorgevoerd? Verhoogt jouw leasemaatschappij zijn tarieven voor nieuwe contracten meer dan vergelijkbare aanbieders? Wordt een correcte prijsindexatie toegepast? Met onze benchmarktools en kennis van alle (fiscale) ontwikkelingen zorgen wij ervoor dat je zorgeloos met andere zaken bezig kunt houden. Ook gaan we periodiek in gesprek om jullie klachten en wensen te inventariseren en deze te evalueren met de leveranciers aan hand van de gemaakte afspraken in de SLA. Mobiliteit is vaak een grote kostenpost en van invloed op een goede bedrijfsvoering.

De baten van goed leveranciersmanagement zijn hier dan ook vaak vele malen hoger dan de kosten. We kunnen ons voorstellen dat je hier liever niet teveel tijd aan kwijt bent. Daarom bieden wij een soort “onderhoudscontract” voor het beheer van je mobiliteitsleveranciers. De vorm en invulling hiervan kunnen we in overleg met elkaar bepalen. Ons doel is dat jij je onbezorgd kunt richten op je core business.

Focus op je core business

Wij houden je leveranciers scherp

Service Level Agreement

Controle op service, kwaliteit en voorwaarden

Prijsborging

Controle op tarieven, indexatie en hercalculaties

Wil jij je weer focussen op je core business?

Onderhoudsabonnement voor je mobiliteit

Het onderhoudsabonnement is om onze klanten ervan te verzekeren dat gemaakte afspraken met de mobiliteitsleveranciers worden nagekomen. Zowel op service level als op prijsniveau worden alle leveranciers strak gemonitord en nemen wij deze zorg volledig van je over. Daarnaast adviseren en informeren wij jouw bedrijf over ontwikkelingen in de markt en op het gebied van wet- en regelgeving, zodat je mobiliteitsbeleid altijd up to date is.

Periodieke evaluatie van leveranciers

Prijsborging van nieuwe leasecontracten

Controle op hercalculaties

Advies omtrent nieuwe (fiscale) wet- en regelgeving

Advies op basis van marktontwikkelingen en nieuwe mobiliteitsconcepten

Kostenbesparende Leasetender

Kostenbesparende Leasetender

 • Bespaar 1.000-en EURO's per auto
 • No Cure No Pay
 • Bundeling van expertise en inkoopkracht
 • Minimaal gelijkwaardige voorwaarden
 • Gratis update leaseregeling
 • Gratis  leveranciersmanagement na tender
 • Geen risico

Met dit bewezen concept hebben wij voor al onze klanten besparingen gerealiseerd, oplopend van enkele tientallen tot honderdduizenden EURO's! De Mobiliteitsbaas garandeert kostenverlaging en kwaliteitsverhoging. Om dit te realiseren schrijven wij een tender uit bij een aantal geschikte leasemaatschappijen. Wij voeren de tender uit op basis van “no cure no pay”. Je loopt dus geen enkel risico. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar indien we geen besparing voor je realiseren betaal je dus helemaal niks!